Trädfällare Oskarshamn

Larsson Jord & Skog – trädfällare i Oskarshamn med omnejd

Din lokala trädfällare

Söker du en trädfällare i Oskarshamn med omnejd? I så fall hjälper vi dig. Här hos Larsson Jord & Skog finns kompetensen att fälla träd men vi kan även vara behjälpliga med många andra tjänster än trädfällning. Här kan du läsa mer om tjänsteutbudet.

Här finns motorsågskörkort, behörighet A-B-C, ansvarsförsäkring och alla som vill anlita oss kan få en kostnadsfri offert. Dessutom, är du en privatperson så kan du nyttja rutavdraget som ger dig en reduktion på 50% på arbetskostnaden. Samarbete med andra aktörer sker när det behövs, för att kunna hjälpa dig med det som du behöver hjälp med.

Trädfällare

Trädfällning kan göras på olika sätt. Det kan vara en enklare trädfällning eller en som är mer avancerad, det avgörs från fall till fall. Om det behövs så tar vår trädfällare ner trädet i sektioner, genom att klättra upp i det och såga ner det bit för bit. Så kallad sektionsfällning.

Stubbfräsning

Har du en stubbe eller kanske flera du vill bli av med, hör av dig till oss i sådana fall! Priset är per diameter på stubben. När stubbfräsningen är klar återstår endast en hög med spån. Det är en snabb och kostnadseffektiv lösning för att bli väck stubbar.

Gräsklippning/trimning

Gräsklippning och trimning av kanter är en service som vi erbjuder. Det är rekommenderat med gräsklippning var 10:e dag. Är ni flera i samma område som går samman och abonnerar på gräsklippning så blir det billigare! Ni kan få hjälp även vid ett enstaka tillfälle.

Vill ni veta mer?