Trädfällning Oskarshamn

Larsson Jord & Skog – trädfällning i Oskarshamn

Larsson Jord & Skog

Vad roligt att du har hittat hit till Larsson Jord & Skog, ett företag som vänder sig till alla i Oskarshamn som behöver anlita någon med kompetens inom trädfällning. För oss är en god kommunikation och en bra service a och o. Det ska vara tryggt att anlita oss och vi vill alltid efterlämna ett arbete med hög kvalitet. Läs mer om vad vi erbjuder här.

Det finns en hög kompetens inom företaget med bland annat motorsågskörkort ABC, och vi samarbetar med andra aktörer på marknaden för att kunna möta våra kunders behov. Ansvarsförsäkring har vi och givetvis F-skattebevis. Har du några som helst frågor eller funderingar? Hör av dig redan idag!

Trädfällning & Sektionsfällning

Vi har vad som krävs i form av kompetens och redskap för att utföra alltifrån den enkla trädfällningen till den betydligt mer avancerade så kallade sektionsfällningen, som sker via klättring. Inget uppdrag är vare sig för litet eller för stort. VI erbjuder en gratis offert för presumtivt arbete.

Vedförsäljning & Trädgård

Av oss kan du köpa ved billigt! Behöver du trädgårdshjälp? Utöver att vi kan vara behjälpliga med trädfällning och stubbfräsning kan man av oss även få hjälp med till exempel gräsklippning, häckklippning och övrig grönskötsel till en rimlig kostnad.

Här finns vi

Larsson Jord & Skog finns i Hultsfred. Det går bra att anlita oss om man befinner sig här eller i städer såsom Vimmerby, Oskarshamn, eller i omnejderna. Dock stänger vi inte dörren för någon. Behöver du hjälp och bor lite längre bort? Hör av dig, så ska vi se vad vi kan göra!

Vill ni veta mer?